14 mayo 2006

Concurso de dibujo "Mozart y Martín y Soler"


CONCURSO DE DIBUJO
MOZART Y MARTÍN Y SOLER EN LA MALVA-ROSA
Organiza: ACPA Escoles Pies Malva-rosa

Este año 2006 han coincidido dos celebraciones culturales de primera importancia: el 250 aniversario del nacimiento del músico WOLFANG AMADEUS MOZART (1756-1791) y los 200 años de la muerte del músico valenciano VICENTE MARTÍN Y SOLER (1754-1806). Para unirse a las celebraciones, el ACPA del Colegio ha decidido promover un CONCURSO DE DIBUJO abierto a la participación de todos los escolares de este colegio sobre ambos músicos.

BASES DEL CONCURSO:

1. Tema: Cualquier motivo relacionado con MOZART o MARTÍN Y SOLER o cualquiera de sus obras (ópera, sinfonías, composiciones menores…).
2. Características técnicas de los dibujos: Cualquier formato y técnica con limitación de espacio (folio A-4).
3. Niveles: Se establecen tres niveles: infantil, primaria y ESO, que se corresponden a los cursos oficiales de cada grado.
4. Plazo de presentación: Durante el mes de mayo de 2006 y primera semana de junio (hasta el día 5 inclusive)
5. Lugar de presentación: Despacho o buzón del ACPA en horario habitual.
6. Formato: El dibujo se presentará en sobre cerrado a nombre de la Comisión de Cultura del ACPA con la palabra DIBUJO y el nivel elegido. El dibujo contará con la indicación, por la parte de detrás, del nombre y curso del alumno.
7. Fallo: Entre el 10 y el 15 de junio de 2006 la comisión de cultura del ACPA decidirá 10 premios por cada nivel consistentes en discos o libros relacionados con ambos músicos, que se entregarán en la fiesta de fin de curso. Todos los dibujos serán expuestos en una muestra.


CONCURS DE DIBUIX
MOZART I MARTÍN I SOLER EN LA MALVA-ROSA
Organitza: ACPA Escoles Pies Malva-rosa


Enguany 2006 han coincidit dos celebracions culturals de primera importància: el 250 aniversari del naixement del músic WOLFANG AMADEUS MOZART (1756-1791) i els 200 anys de la mort del músic valencià VICENT MARTÍN I SOLER (1754-1806). Per a unir-se a les celebracions, l'ACPA del Col·legi ha decidit promoure un CONCURS DE DIBUIX obert a la participació de tots els escolars d'este col·legi sobre ambdós músics.

BASES DEL CONCURS:

1. Tema: Qualsevol motiu relacionat amb MOZART o MARTÍN I SOLER o qualsevol de les seues obres (òpera, simfonies, composicions menors…).
2. Característiques tècniques dels dibuixos: Qualsevol format i tècnica amb limitació d'espai (foli A-4).
3. Nivells: S'estableixen tres nivells: infantil, primària i ESO, que es corresponen als cursos oficials de cada grau.
4. Termini de presentació: Durant el mes de maig i primera setmana de juny (fins al dia 5 inclusiu) del 2006
5. Lloc de presentació: Despatx o bústia de l'ACPA en horari habitual.
6. Format: El dibuix es presentarà en sobre tancat a nom de la Comissió de Cultura de l'ACPA amb la paraula DIBUIX i el nivell triat. El dibuix comptarà amb la indicació, per la part de darrere, del nom i curs de l'alumne.
7. Resolució: Entre l'10 i el 15 de juny del 2006 la comissió de cultura de l'ACPA decidirà 10 premis per cada nivell consistents en discos o llibres relacionats amb ambdós músics, que es lliuraran en la festa de fi de curs. Tots els dibuixos seran exposats en una mostra.